Koe asuinkaupunkisi ja ympäristösi aivan uudella tavalla: anna kokemallesi arvosana. Mikä on paras paikka kaupungissasi tai mistä paikoista pitäisi pitää parempaa huolta? KaupunkiReittaus-kilpailu on kaikille, joita kiinnostaa yhteinen ympäristömme. Kaikkien reittaukseen osallistujien kesken arvotaan kaksi uunituoretta Nokia 6 -älypuhelinta sekä kunkin kuukauden paras kaupunkireittaaja saa palkinnoksi Nokia 6 -älypuhelimen!

Katso kaupunkiasi uusin silmin: mitkä ovat sinulle ne paikat, joissa viihdyt? Kuinka kauniita paikkoja kaupungissasi on? Mitä niissä arvostat? Kulje ja pisteytä näkemäsi. Arvosanat muodostavat kartan, joka kertoo kaupunkien huippupaikat, missä kannattaa käydä ja mitä nähdä ja kokea – ja mitä ei.

Mistä kilpailussa on kyse?

Suomalainen ympäristöteknologia-alan palvelu Envirate tuo nettipalveluista tutun pisteytyksen ympäristön arviointiin. Antamalla pisteitä paikkojen hyvinvoinnille näkemys ympäristön nykytilasta kasvaa ja luo mielenkiinnon huolehtia siitä. Voit osallistua ympäristöstä kollektiiviseen huolenpitoon reittaamalla Suomen suurimpia kaupunkeja. Reittaamalla voit myös voittaa Nokian uusimman puhelimen!

Kesän aikana (30.6.-30.9.) voit reitata seuraavat paikkakunnat:

 • Helsinki
 • Espoo
 • Tampere
 • Vantaa
 • Oulu
 • Turku
 • Jyväskylä
 • Lahti
 • Kuopio
 • Kouvola
 • Pori
 • Joensuu
 • Lappeenranta
 • Hämeenlinna
 • Vaasa
 • Rovaniemi
 • Seinäjoki
 • Mikkeli
 • Kotka
 • Salo
 • Porvoo

KaupunkiReittauksen säännöt

Tämä kampanjan tarkoitus on mahdollistaa suomalaiskaupungeissa ihmisten kokeman ympäristön tilan helppo arvottaminen älypuhelinsovelluksella.

Kunkin kuukauden paras kaupunkireittaaja saa palkinnoksi Nokia 6 –älypuhelimen. Lisäksi kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Nokia 6 –älypuhelinta.

Näin pääset alkuun:

Siirry Envirate Mobile -sivulle ja rekisteröi itsellesi tunnus.

Rekisteröidy!

Jos sinulla on jo tunnus, voit kirjautua sisään.

Täytä tietosi (haluamasi käyttäjätunnus, sähköpostiosoite ja salasana). Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla sinun tulee vielä vahvistaa tunnuksesi ennen kuin voit käyttää sitä.

Kun olet vahvistanut tunnuksesi, jatka kirjautumalla sisään tunnuksellasi ja salasanallasi.

Kirjaudu sisään

Aloita reittaaminen! Katso myös pikaopastus reittaamiseen.

Käytätkö iPhonea ja sovellus ei löydä sijaintiasi? Varmista, että puhelimesi selaimelle on annettu oikeus käyttää puhelimen antamaa sijaintitietoa. Tarkista asetus Settings -> Privacy -> Location services -> Safari.